Őszi horgászati tilalom a Ráckevei Duna-ágon

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az őszi haltelepítések miatt elrendelt általános horgászati tilalom a Ráckevei Duna-ágon október 24-én 0 órától lép érvénybe. Így október 23-án még egész nap lehet horgászni – írta közleményében a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség.

A tilalom csak a Ráckevei Duna-ágra érvényes, azaz a mellékvizeken (Északi Övcsatorna, Dömsödi Holt Duna, Somlyó csatorna, Dunavölgyi főcsatorna, Duna-Tisza csatorna) lehet horgászni.

November 11-től kezdődően december 31-ig horgászni csak 06.00 órától 17.00 óráig lehet az RSD-n és mellékvizein, kivéve a bojlis területi jeggyel rendelkezők, akik november 11-től december 31-ig 00.00 órától 24.00 óráig horgászhatnak, de halat csak a 06.00 órától 17.00 óráig terjedő időszakban tarthatnak meg – jelezte a szövetség.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek