Tényleges börtönbüntetést az állatkínzóknak – írd alá, ha egyetértesz vele

Oszd meg másokkal!

Desktop

Civil kezdeményezés indult az állatvédelmi törvény szigorításáért. A kezdeményezés célja: kapjon tényleges szabadságvesztést az, aki gerinces állatot megkínoz, elpusztít, és ilyen esetekben a büntetési tétel alsó határa 1 év legyen, valamint kerüljön bevezetésre a szabadságvesztés főbüntetés mellett azon mellékbüntetés, mely alkalmas arra, hogy 5 évre eltiltsa az elkövetőt az állattartástól.

Ennek eléréséhez a csoport tagjai azon dolgoznak, hogy 2018 áprilisáig összegyűjtsenek 600 000 aláírást, amit az igazságügyi miniszternek akarnak benyújtani. Ha ti is támogatjátok a kezdeményezést, kerületünkben is aláírhattok, méghozzá a Mártírok útja 254. szám alatti Mini ABC-ben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek