Tátra Téri Általános Iskola

1204 Budapest, Tátra tér 1. | +36-1-289-0686 | http://tatrater.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Németet és angolt tanítunk. A 2007/2008-as tanévtől felmenő rendszerben emelt óraszámban is oktatjuk az angol nyelvet. Negyediktől nívócsoportos oktatással kezdődik a kötelező nyelvoktatás. A kerületi nyelvi versenyeken rendszeresen dobogós helyezéseket érnek el tanulóink.

Hasonlóan sikeres számítógépes oktatásunk is. A szaktanteremben kis csoportokban folyik a számítástechnika oktatása, s délutáni szakkörökön is telt ház van.

Sok délutáni program isvan. Rajz-, kézműves-, dráma és karateszakkör, hittan, szolfézs - amit a zeneiskola tanárai tartanak - tömegsport kicsiknek és nagyoknak.

A XX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-289-0686
Email:tatrater@freemail.hu
Honlap:http://tatrater.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek