Szivárvány Baptista Gimnázium és Szakképző Iskola

1204 Budapest, Pöltenberg u. 10-12. | +36-1-347-0950 | http://www.szivarvanyszakkepzo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az intézményben folyó oktatási-nevelési tevékenység – az alaptevékenységben megfogalmazottakra tekintettel – 10-15 fős osztályokban, egyéni bánásmód alkalmazásával, differenciált módon történik.

Az idegen nyelv oktatás angol nyelven történik, előzetes tudásszint-felmérés alapján.

Napi testedzés biztosított az iskola székhelyén.

Tanulóink szükség szerint igénybe vehetik a fejlesztő- és gyógypedagógusok vagy iskolapszichológus, iskolaorvos segítségét is.

Az iskola tanulói számára kollégiumi férőhely biztosítása is megoldható.

Szakképző évfolyam tanulói számára tanulószerződés alapján ösztöndíj, étkezési támogatás, munkaruha, üzem-egészségügyi ellátás is biztosított.

Speciális szakiskolaként lehetőséget biztosítunk a többi tanulóval együtt haladásra nem képes tanulók részére, hogy piacképes szakmához jussanak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek