Nyitnikék Óvoda - Boróka Tagóvoda

1203 Budapest, János u. 2. | +36-1-284-6398 | http://janos-boroka.hu, http://nyitnikek-pesterzsebet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A János utcai tagóvoda lakótelep közepén 1979-ben nyitotta meg kapuit, 6 csoporttal.

A korosztályi megosztásnál megtalálható óvodánkban az azonos életkorú, és a részben osztott csoport is, mely lehetőséget teremt arra, hogy a barátok, testvérek együtt nevelkedhessenek.

Kitűnően felszerelt tornaszobájával, nagy udvarával áll a gyermekek rendelkezésére. Az integrált nevelés évek óta kiemelt szerepet kap intézményünkben. Tagintézményünk arculatát a több évre visszatekintő hagyományőrző és kézműves programjaink adják. Különös gondot fordítunk a szülőkkel való pozitív együttműködésre.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek