Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnázium

1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 35. | +36-1-283-0203 | http://www.ipari12-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Célunk, hogy a diákok számára az alapműveltség alapos elsajátítása után magas színvonalon biztosítsuk a szakmai gyakorlati oktatást, és a lehetőséget tudásuk folyamatos bővítésére. Ennek elérésére félévenként a munkáltatók egyetértésével szintvizsgákat szervezünk, ezek anyagának az összeállításában, lebonyolításában szakoktatóink vállalnak oroszlánrészt. Szakmai tudásuk, pedagógiai tapasztalatuk vezető szakemberek körében is elismerést vált ki.
Iskolánkban a tanulók többféle képzési forma közül választhatnak. Várjuk a nyolcadik osztály sikeres befejezése után azokat a diákokat, akik nálunk szeretnék elvégezni a szakközépiskola négyéves alapképzését, majd iskolánkban szeretnék letenni a szakmunkásvizsgát.

Iskolánkban az alábbi szakmákat lehet választani:

  • Gyakorló fodrász
  • Gyakorló Kozmetikus
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek