Budapest XX. Kerületi Zrínyi Miklós Általános Iskola

1205 Budapest, Mártírok útja 47. | +36-1-285-0573 | http://www.zrinyisuli.sulinet.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk sajátosságai:

· Az 5-6. évfolyamon a nem szakrendszerű oktatás alkalmazásával segítjük a felső tagozatba való átmenetet. A készségek, képességek megerősítése érdekében még szövegértésórát is bevezettünk. A gyermekbarát, feszültségmentes iskolai légkör kialakítása érdekében kompetencia alapú oktatást szerveztünk.

· A logika, a koncentráló képesség, az emlékezet fejlesztését segíti az alsó tagozaton, valamint az 5-6. évfolyamon logikai- és táblajátékok beépítése a tanórákba. Hiszen a gyerekek alapvető tevékenysége ebben az életkorban a játék.

· Napjainkban a számítógép használata nélkülözhetetlen, már az 1-2. évfolyamon is bevezettük az informatika oktatást felmenő rendszerben, 4. évfolyamtól az oktatás csoportbontásban történik.

· Integráltan tanítjuk a sajátos nevelési igényű tanulókat. Ezt a munkánkat logopédus, fejlesztő pedagógus, gyógypedagógus és pszichológus is segíti. Helyben nyílik lehetőség a gyógytestnevelésben résztvevők ellátására is.

· Az egyéni képességek sokoldalú fejlesztése érdekében korrepetálóórákat, tehetséggondozó foglalkozásokat és változatos szakköröket (önismereti, természetbúvár, informatika, idegennyelv, korcsolya) tartunk.

· Integrációs programunknak köszönhetően tanulóbarát környezetet tudunk kialakítani, a tanításhoz szükséges korszerű eszközök, modern bútorok vásárlásával.

A XX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek