Budapest Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskola

1201 Budapest, Vörösmarty u. 89-91. | +36-1-284-2661 | http://www.bubaki.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Minden nappali tagozatos osztályunkat nyelvi előkészítő évvel indítjuk, amely során a tanulók heti 15 órában foglalkoznak az angol nyelvvel.

Az egyik szakközépiskolai osztályba kereskedő, logisztikai ügyintéző képzést szervezünk. Ennek keretén belül a tanulók 4 éven keresztül tanulnak közismereti és szakmai tantárgyakat egyaránt. Az érettségi vizsga megszerzése után pedig plusz egy év alatt szerezhetnek szakképesítést.

Az élsportolóknak indítottuk a köznevelési típusú gimnáziumi sportosztályunkat. Erre a tagozatra olyan gyerekeket várunk, akik aktívan sportolnak, s akik vállalják, hogy az órarendbe építve szervezzük meg számukra a délelőtti és a délutáni edzéseket. Ezen diákok nemcsak a sport terén nyújtanak kiemelkedő teljesítményt, hanem a tanulásban is élen járnak. Az angol nyelv mellett német nyelven is tanulnak, s számukra emelt szinten zajlik a biológia oktatása is. A közismereti tantárgyak mellett az osztályok sportelméleti és -gyakorlati tanulmányokat is folytatnak.

A sportági edző szakközépiskolai képzést is a sportolóknak indítottuk el. A négyéves alapképzés alatt a diákok megismerkedhetnek a sportági edző szakma elméletével. Az érettségi vizsga megszerzése után számukra már csak egy gyakorlati év van hátra a szakképesítés megszerzéséig.

Mindkét szakképzést elindítjuk olyan érettségizett hallgatóknak is, akik eddig nem álltak jogviszonyban az iskolánkkal. Számukra a szakképesítés 2 év alatt megszerezhető.

Esti munkarendben gimnáziumi érettségi bizonyítvány szerezhető nálunk – az előképzettségtől függően – 2 vagy 3 év alatt. Egy héten három napon zajlik a képzés, s több helyszínen van kihelyezett oktatásunk (pl. Tököl, Szigethalom).

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-284-2661
Email:info@bubaki.hu
Honlap:http://www.bubaki.hu
Facebook:https://www.facebook.com/BUBAKI
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek