Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet

1201 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 22. | +36-1-283-0377 | http://www.fovarosi-benedek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A "BENEDEK" (röviden mi így nevezzük magunkat) évtizedek óta azoknak a szülőknek és gyerekeknek a partnerek, akikre több időt és energiát kell fordítani.

Korunkban számos fogyatékosságot különböztetünk meg, az enyhe fokútól a halmozott sérültségig. Egyes fogyatékosságok észre sem vehetők, csak hosszabb idő után. Éppen ezért most, amikor az Oktatási Minisztérium az integráció mellett döntve a szülőkre bízza a döntést, hogy gyermeküket milyen oktatási intézménybe adják, különösen fontos, hogy feltegyük magunknak azt a kérdést: "Mi a legjobb a felnövő gyermek számára?"

A sérült gyermekek a mi intézményünkhöz hasonló körülmények között képesekké válhatnak arra, hogy értékes, szakmájukban dolgozó felnőttként éljék az életüket.

Hogy ne szoruljanak rá életük végéig a teljes körű ellátásra.

Hogy büszkék lehessenek saját magukra és eredményeikre.

Nap mint nap félszáz szakember azért küzd a "BENEDEK" falain belül, hogy a rájuk bízott csetlő-botló gyerekekből életrevaló fiatalokat és felkészült felnőtteket neveljenek.

Segítünk a szülőknek és a pedagógus kollégáknak is, hogy képesek legyenek a feladataikat úgy ellátni, hogy a rájuk bízott életeket megfelelő irányba tudják terelni.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0377
Email:speceds@t-online.hu
Honlap:http://www.fovarosi-benedek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek