Szocdemek Pesterzsébet

1203 Budapest, Határ út 3.

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Kedves Barátaim!

A Magyarországi szociáldemokrácia az 1890–évi pártalapítása óta eltelt 123 év során a sok megpróbáltatás ellenére semmit sem veszített eszmeiségéből. Nem véletlen, hogy a több, mint egy évszázad alatt akár jobb akár bal oldalról egyaránt szinte folyamatos támadás érte, illetve a rendszerváltás után beintegrálódni kényszerült a Magyar Szocialista Pártba. Magyar Szociáldemokraták Pártja - Szocdemek amellett, hogy szem előtt tartja a baloldali értékeket, a szakszervezeti szerveződést, nem utasítja el magától a konzervatív értékeket sem. Magunk részéről a folyamatos párbeszéd hívei vagyunk mindazokkal, akik elutasítják a szélsőséges nézeteket.
Üdvözlettel:

Papp László
Alapszervezeti elnök
Szocdemek Pesterzsébeti Alapszervezet

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Papp László alapszervezeti elnök
Email:szocdemek20@freemail.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pesterzsebetiszocdemek
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek