MeseSó Arec® száraz sóklíma terápia, sószoba gyermekeknek, sóklíma felnőtteknek a Csiliben

1201 Budapest, Baross u. 55/B. fszt. 1. | +36-20-258-1600 | http://www.meseso.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Sóterápia elsősorban gyermekeknek, de szívesen fogadjuk azokat a felnőtteket is, akik szeretnének részt venni sóklíma terápíán.

A kicsiknek biztosítunk sóhomokozó játékokat, sóbabzsákokat és kristálysóval feltöltött tálcákat, sóhomokozás közben élvezhetik az AREC® sóterápia légutakra való jótékony hatását, lapátolhatnak, szitálhatnak, játszva tölthetnek el egy kis terápiás időt, a sóba írva fejlődik a szem-kéz koordináció, finommotorika. Egészségeseknek immunrendszer erősítésére javasolt, de a sópor belégzése alkalmas minden korosztály számára a légúti problémák, fertőzések, asztmás betegségek, akkut orrüreg, torok és fülgyulladás, valamint allergia kezelésére és megelőzésére.

Dr. Szentpéteri Szabolcs fül-orr-gégész szakorvos ajánlása a MeseSó AREC® sóterápiáról : "A só a légutakba jutva nyákoldó hatású, ezáltal hozzájárul azok tisztításához. Természetes antihisztamin, így gyulladásgátló szerepe is van. A nátrium-klorid nem oldódik a levegőben, oda csak porlasztott formában juttatható be. Ebben van szerepe a sóterápiás készüléknek, mely ionizált, apró sószemcsék formájában juttatja a levegőbe a molekulákat. A sóterápia alkalmazható légúti allergia, krónikus légúti megbetegedések kezelésére. Hatására allergiásoknál normalizálódik a hisztamin - és IgE -szint, az asztmásoknál csökkenhet a rohamok száma, erőssége. Jó tapasztalataink vannak a légúti betegségek tüneteinek csökkentésében. Enyhébb esetekben önálló terápiaként is alkalmazható, gyógyszeres kezelések mellett kiegészítő terápiaként segíti elő a mielőbbi gyógyulást."

30 perces AREC® sóterápia és még 10 perc extra játékidő biztosított!

Bejelentkezés nem szükséges.

Kísérő(k)nek ingyenes!

Árak:

  • 1 alkalom: 1 000 Ft
  • 6 alkalmas bérlet: 5 000 Ft

A terápia 100 %-ban természetes, mellékhatásoktól mentes.

A BETEGSÉGEK KEZELÉSE CSAK KÚRASZERŰEN EREDMÉNYES! 1 kúra 20 alkalomból áll.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, jó egészséget és örömteli gyermekkort kívánunk,

a MeseSó csapata

Csili Művelődési Központban.

Nyitvatartás:

Hétfő16.30 – 17.30
Szerda16.30 – 17.30
Péntek09.30 – 10.30

Hétfőn és szerdán: 16.30 - 17.30, pénteken: 9.30-10.30 óra között folyamatosan várunk!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:akadálymentes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-258-1600
Email:info@meseso.hu
Honlap:http://www.meseso.hu
Facebook:https://www.facebook.com/csili.meseso
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek